Képviselőink

Dr. Bakó Krisztina jogász, diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, ugyanott, ahol korábban a Bölcsészettudományi Karon magyar-francia szakos tanárként is végzett. Dolgozott újságíróként, televíziós és havilap szerkesztőként, majd több mint 10 évig az ingatlanszektorban, ügyvezetőként tevékenykedett.


Simándi Szelim, 26 éves, politológus végzettséggel rendelkezik. Az elmúlt években vezető tanácsadóként dolgozott egy nemzetközi innovációs cégnél. 2011-ben gyakornoki ösztöndíjjal betekintést nyert az Európai Parlament működésébe.


Hauser Péter tősgyökeres budaörsi sváb családból származik, a hagyományos, konzervatív értékek tisztelője. Gyermekkora óta a választókörzetben él. Vérbeli lokálpatriótának vallja magát gyermeke is az 1.sz Általános Iskolába jár, ahol egykor ő is a padot koptatta.


dr.Tóth Ferenc Budaörsön született, és el sem tudja képzelni máshol az életét. Szakvizsgázott, mesterszakos tanár és jogász. Az elmúlt években több budaörsi iskolában is tanított, sok száz gyermek sorsával, családjával ismerkedett meg és nyert betekintést a budaörsiek életébe.


dr. Molnár Gábor az ELTE Állami és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, és jogászként dolgozott közel három évtizedig. 2011-ig egy piacvezető környezetvédelmi részvénytársaság jogi irodáját vezette.


dr. Ritter Gergely régi budaörsi családból származik. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel szerzett diplomát. Először tüdőgyógyászatból szakvizsgázott és Törökbálinton, a Pest megyei Tüdőgyógyintézetben dolgozott közel másfél évtizeden át.


Stift Nándor 35 éve a Herman Ottó Általános Iskola testnevelés tanára és azóta szervezi lankadatlan lelkesedéssel Budaörs fiataljainak kulturális és szabadidős programjait, illetve sportéletét.


Feleségével több mint harminc éve él a budaörsi lakótelepen, immár nyugdíjasként, két unoka nagypapájaként, akik szintén a lakótelepen laknak családjukkal.


Becz György a Magyar Testnevelési Főiskola tanári szakán, 1975-ben szerzett diplomát, amelyet 1980-ban másoddiplomaként kosárlabda szakedzői minősítéssel is kiegészített.


dr. Kisfalvi Péter 37 éve él Kamaraerdőn feleségével. Két felnőtt fia van. A Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott, majd marketing szakközgazdászi végzettséget, és doktori fokozatot is szerzett ugyanitt. 1989 óta saját szoftverfejlesztő cégét vezeti.